Bröllopstårta

Vi hjälper er gärna med bröllopstårtan så att allt blir perfekt på eran speciella dag. Priserna varierar beroende på hur tårtan ska se ut. Desto mer tidskrävande dekoration som sockerblommor m.m desto dyrare. Skicka gärna in lite information om vilken slags tårta du är ute efter och gärna lite inspirations bilder om det är en speciell stil som önskas, så återkopplar vi med ett prisförslag.

Tårtställningar

Vi har två olika tårtställningar för utlåning i samband med tårtbeställning.

Den första är en 5 vånings ställning som går snett uppåt och på denna får det plats 5 tårtor som ger 50 bitar. Är man flera går det alltid ställa en tårta brevid eller fylla på ställningen allteftersom.

Den andra ställningen går att göra om från 2 våningar till 5 våningar. Ställningen går vertikalt uppåt och mittenstången går genom tårtorna, skarven mellan tårtan och stången dekoreras vanligast med färska blommor.  Denna ställning tar 2 till 5 tårtor som ger mellan 15 och 100 bitar och detta anpassas efter hur många gästerna är.

Våningstårtor

Vill man inte använda en ställning kan man ha fristående tårtor på tårtbrickor eller ha en våningstårta där tårtorna är staplade på varandra. I våningstårtorna finns stödpinnar som förhindrar att tårtan kollapsar samt tårtbrickor i mellan tårtorna.

Utkörning

Vi erbjuder utkörning av bröllopstårtan i Jönköping med omnejd för 99 kr under kontorstid och önskas utkörning senare tillkommer en extra kostnad.